joi, 14 octombrie 2010

Cei mai valorosi jucatori

Surprinzator sau poate ca nu, Florin Costea de la Universitatatea Craiova este considerat in continuare ca fiind cel mai valoros jucator din campionatul intern. Valoarea de piata a acestuia este de 4 mil Euro dar cu siguranta oficialii Craiovei vor dori sa obtina o suma mult mai mare pe el. Pana atunci Florin Costea trebuie sa intre pe teren si sa demonstreze ca intr-adevar isi merita banii.

Locul 2 este ocupat de catre dinamovistul Gabriel Torje (3.8 mil Euro). Mie personal, mi s-a parut ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei in egalul dezamagitor cu Belarus. Oricum are viitorul in fata, si daca se va tine de treaba si se va gandi numai la fotbal cu siguranta va ajunge un super jucator.

Pe locul al 3-lea se afla perla Stelei, Bogdan Stancu (3.7 mil Euro). Dupa parerea multora Bogdan Stancu este cel mai bun jucator din Liga 1 avand unele executii de-adreptul senzationale.

Insa, poate voi aveti cu totul alte pareri, de aceea va invit sa participanti la sondajul nostru pentru a-l desemna pe cel care considerati dumneavoastra ca ar trebui sa fie cel mai bun jucator din liga 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat